Plan vandaag nog
uw bouwinspectie

Neem contact op met Debo Advies

Meer weten over de verschillende bouwkundige inspecties van Debo Advies?
Stuur ons een mail of bel direct 085 – 4018 167.

Meer informatie over een bouwkeuring?

Als u in het contactformulier uw gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt hier direct aangeven waar de keuring zal plaatsvinden en over welke keuring u meer informatie wilt ontvangen. 

Debo Advies
Van Koningsveldstraat 35
7425 SN Deventer

Email: info@de-bo.nl

Tel: 085 – 4018 167
Stuur een mail

KVK: 50501776

BTW nr NL178311297B02

Contactformulier

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of plaats een opdracht. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk met u contact op.

man
vrouw
Aankoopkeuring
Bouwkeuring met NHG
Spoedkeuring
Overige keuring
Accepteren Algemene Voorwaarden
Opdracht
Offerte

Laat van u horen

DEBO advies blijft graag in contact met u. Heeft u onlangs een bouwkeuring door ons laten uitvoeren? Laat hieronder een reactie achter en deel uw ervaring met anderen!

3 reactie(s)

Klik hier om een reactie achter te laten

Verberg
Auteur Dhr W. Tulp
Vakman met goede kennis van zaken. De opname kon snel worden ingepland (binnen een week). Neemt tijdens de opname ruim de tijd om alles te bekijken en geeft goede uitleg, tips en adviezen. Duidelijk rapport waarin elk onderdeel van de woning kort en bondig wordt belicht. Tevens wordt er een raming gegeven van de te verwachten (verbeter)kosten.
Het rapport werd pas na ruim twee weken opgeleverd, terwijl vooraf anders was aangegeven.
Motivering:
Zie bovenstaande punten. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Het rapport en met name de inzage in de te verwachten kosten geeft je een voorsprong bij de onderhandelingen voor de aankoop van de woning.
Auteur Arts
Keurder kon op korte termijn het object keuren. Nam rustig de tijd om alle facetten te beoordelen. Vragen werden op een prettige manier met de juiste onderbouwing beantwoord. Na de keuring een goed beeld van aandachtspunten van het object. Ook is keurder prettig in omgang.
Auteur MA Cardona Uribe Rieff
De adviseur was zeer gedetailleerd en duidelijk in het uitleggen waar hij naar keek en wat er onderzocht werd. Erg prettig om zo samen alles na te kijken en de gehele woning door te lopen. Gaf ook goede tips voor verbetering.